Náborové září v Benešově

Náborové září v Benešově

Jakub Věrnoch - středa, 17. srpna 2022

Klub

Léto pomalu končí a školní rok už je za dveřmi. To znamená, že nás v září v Benešově čeká náborový měsíc pro zájemce o tréninky beach volejbalu.

Přemýšleli jste někdy nad tím, že trávit jednou až třikrát týdně odpoledne dvě hodinky na písku pod širým nebem by nemuselo být vlastně vůbec špatné? Teď máte jedinečnou příležitost si vyzkoušet plážový volejbal na vlastní kůži celá rodina. Po celé září jsou vypsány tréninkové dny, kdy můžete přijít a zdarma si zažít pocit ze hry jednoho z nejoblíbenějších sportů v ČR. 

Pro děti se trénink skládá z půlhodinové rozcvičky, která pod dohledem trenéra zahrnuje dynamický strečink, atletiku a rozcvičení klasických beachvolejbalových pohybů, po čemž následuje rozházení a rozpinkání se s balónem. Další hodinu trenér nastaví několik různých na sebe navazujících cvičení zaměřujících se většinou na jednu konkrétní herní činnost. Cílem je naučit mládež pevné základy, ze kterých budou moct těžit po zbytek života. Díky profesionálnímu zázemí se plážovému volejbalu lze u nás věnovat i výkonnostně.

U dospělých je rozcvička kratší a trénink je spíše více herní, ideální pro vyčištění hlavy po práci a pro vypocení každodenního stresu. V obou kategoriích je po tréninku možnost volné hry, kde můžete vyzkoušet vše, co jste se na tréninku naučili. 

Beach volejbal je od roku 1996 olympijským sportem a už od jeho premiéry je pravidelně jeden z nejrychleji vyprodaných sportů olympiády. V ČR má již dlouholetou tradici, neboť v žádné jiné zemi nemají tolik uměle vytvořených pískových kurtů fungujících i v zimě. 

Náborové září je následující dny: 2.9. / 5.9. / 7.9. / 9.9. / 14.9. / 21.9. / 23.9. / 26.9. / 28.9.

Pro každý den platí, že trénink mládeže začíná v 16:30 a končí v 18:00. Trénink dospělých začíná v 18:00 a končí v 19:00. 

Pro více informací pište na benesov@beachservice.cz, nebo volejte na číslo 728 882808.

Těšíme se na vás!

Daniel Kolouch 


Více fotek

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy