Beach Service letní kemp v Benešově

Beach Service letní kemp v Benešově

Jakub Věrnoch - pátek, 14. srpna 2020

Aktuality

V pondělí 13.7. začalo naše první příměstské soustředění v Benešově.Letní kemp začal ranní rozcvičkou a atletikou, následovala pauza a pak už hurá na písek. 

Na kempu se holky chtěly především herně zlepšit a naučit se trochu něco nového, takže tréninky byly spíše zaměřeny na různé herní situace a místy doplněny o učení se nových úderů.

Mezi tréninky jsme hodně využívali možnosti zchladit se v místním bazénu, což bylo velice příjemné. V S-Centru, kde trénujeme, mají nově také minigolf.

Ve středu po obědě jsme si tak mohli vyzkoušet novou atrakci. Soutěžili jsme mezi sebou v mini turnaji, ale moc nám to nešlo, tedy hlavně panu trenérovi. Raději snad zůstaneme dále u beach volejbalu.

Vrcholem soustředění, na které se děvčata celý týden připravovala, byl páteční turnaj. Turnaj se hrál systémem king&queen, v našem případě tedy spíše queen. Hráčky byly rozděleny do dvou skupin po čtyřech. Ve skupině si zahrála každá s každou na dva vítězné sety. Cílem bylo se do druhého kola probojovat do finálové skupiny, ve které se setkaly jedničky a dvojky z obou skupin. Hráčky bojovaly a na kurtech nechaly všechno, zápasy byly většinou vyrovnané a dlouhé.

Děvčata si z kempu odnesla dost nových poznatků a zkušeností, mákla si, zlepšila se a hlavně si to pořádně užila, což je nejdůležitější.

Bez toho by to nebylo to správné léto ne?

 

Na shledanou u dalšího článku,

Jakub Věrnoch 

trenér BeachService Benešov

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy