Na vědomost se dává, že v Benešově stojí hala!

Na vědomost se dává, že v Benešově stojí hala!

Kristýna Marková - pondělí, 28. října 2013

 Již od pátku 25. 10. 2013 mají obyvatelé z Benešova a okolí jedinečnou možnost okusit plážové sporty i v zimě. Tato možnost vzešla z jedinečné spolupráce S- centra a společnosti Beach Service. Chcete-li se dozvědět více o stavbě haly, čtěte dále! 28. 10. 2013 startujeme novou sezónu, buďte u toho s námi!

 Přípravy na stavbu haly probíhaly již dlouho před tím, než se fakticky začala stavět. Nejprve jsme rozšířili herní plochu a vytvořili čtvrté hřiště. Po té se za pomoci odborníků a našich pomocníků začaly připravovat kotvy a 2 dny před stavbou haly se začala připravovat strojovna. V neposlední řadě se také musely připravit pytle plné písku, kterými se mimo jiné zatěžuje plachta. My dva s Endym jsme dostali velký úkol, připravit právě tyto pytle. Tato legrace nám zabrala 2 dny a stála trochu bolesti v zádech a mozoly, pro beach ale uděláme cokoliv! Téměř.


Již samotné přípravy tedy stály spoustu potu a dřiny. Vše však přineslo své ovoce. V pátek jsme se s dobrovolníky a pomocníky začali v Benešově scházet kolem půl 9 ráno. Ráda bych ještě jednou poděkovala všem, co dorazili, odvedli jste bezvadnou práci! Po celou dobu zavládala příjemná atmosféra, takže šla práce od ruky. Dokonce jsme měli k ruce dva iron-men(y), kteří pracovali minimálně jak 10 normálních smrtelníků.


První fázi stavby haly, tedy položení plachet a jejich ukotvení, jsme měli brzy za sebou, takže již kolem 13h jsme odstartovali grilování a začali se posilňovat na další fázi stavby. Po uzemnění plachty pytli s pískem a navěšení světel již zbývalo jen připravit kurty.


Se setměním jsme tedy dokončili stavbu haly včetně kurtů. Většina se pak rozjela domů splnit ještě svou občanskou povinnost.


Děkujeme moc všem! Bez vás bychom to nezvládli.

P.S. A příští týden stavíme v Pardubicích!

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy