Pozvánka na listopadové akce v Benešově

Pozvánka na listopadové akce v Benešově

Kristýna Marková - úterý, 22. října 2013

Všechny sportovní nadšence bychom rádi pozvali na sportovní klání, která pořádáme v listopadu v Benešově, již v teple - nově postavené - nafukovací haly!

Na své si přijdou nejen milovníci beach volejbalu, ale také ti, co se nebojí zkoušet nové sporty, budete si moci vyzkoušet i plážový tenis, fotbal či badminton!


Zimní sezónu zahájíme 2., 3. 11. oblíbeným turnajem určeným pro amatéry. Haloweenské kolo Amatérské ligy se bude konat ve všech kategoriích. Jakožto organizátor akce se na vás bude těšit Libor Sláma!


O víkendu 9., 10. 11. pro Vás připravujeme novinku v podobě beach fotbalového turnaje, bližší informace naleznete brzy na našem webu!


16., 17. listopadu bude hostit Benešov předkolo Staropramen Tour, které pro Vás zorganizuje naše zkušená organizátorka Míša Majzúnová.


Na plážový MO víceboj se můžete těšit poslední listopadový víkend 23., 24.11. Detailní informace k akci naleznete brzy na webu www.beachservice.cz. Za organizátory se na Vás bude těšit Kristýna Marková.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy