Beach Service zahajuje nábor do tréninkových skupin plážového volejbalu

Beach Service zahajuje nábor do tréninkových skupin plážového volejbalu

Kristýna Marková - úterý, 23. srpna 2016

Aktuality

Máte rádi pláže, slunce a pohyb? Zajímáte se o své zdraví, chcete mít dobrou fyzickou kondici a potřebujete si po škole či po práci pročistit hlavu? Přijďte si vyzkoušet tréninky plážového volejbalu v příjemném kolektivu. Beach volejbal je nádherný, komplexní, zdravý a atraktivní sport.

První dva tréninky si u nás můžete vyzkoušet ZDARMA a bez závazků. V případě, že by se Vám u nás zalíbilo, budete následně zařazen/a do tréninkové skupiny dle Vaší technické a herní úrovně. V rámci tréninkových skupin se můžete věnovat tomuto úžasnému sportu třeba každý den.

Velice oblíbenými se také staly tréninky, ve kterých trénují maminky/tatínkové spolu se svými ratolestmi. Rodiče tak nemusí na děti čekat v restauraci nebo na lavičkách, ale mohou se do trénování aktivně zapojit. Tréninky jsou v tomto případě přizpůsobené takovým způsobem, že se nenudí děti ani dospělí, takže obě strany se toho mohou hodně naučit. Přijďte strávit společné chvíle s rodinou na písku!

Beach volejbal je určený komukoliv, koho tento sport bude bavit. Nemusíte mít žádné předchozí zkušenosti, a to ani s volejbalem šestkovým. Nemusíte být vysocí, mistr světa a olympijský vítěz Bruno Schmidt má například pouhých 185 cm. Nepotřebujete mít žádné speciální vybavení ani spoluhráče, nebojte se přijít sami! Začít lze v jakémkoliv věku, ve světové špičce se drží i čtyřicátníci. 

Plážový volejbal je komplexní sport, kdy jste v neustálém kontaktu s balónem, což vyžaduje schopnost poprat se se všemi herními činnostmi: příjmem, nahrávkou i útokem. Na beachi se Vám tedy nemůže stát, že byste se nudili, neustále jste zapojeni do hry.

Na závěr je potřeba podotknout, že k trénování kohokoliv přistupujeme individuálně a nikomu nic neodpustíme. Chceme Vás něco naučit a zájemcům umožňujeme naším přístupem věnovat se tomuto sportu na profesionální úrovni. Vaše pravidelná účast na turnajích, které pořádáme každý týden, je k vašemu rozvoji nutná a trenéry Beach Service u hráčů od věku 12 let požadovaná. 

Jak postupovat v případě, že chci přijít na zkušební trénink?

Na webu www.beachservice.cz v sekci kontakty si vyhledejte kontakt na hlavní trenéry v areálech poblíž Vašeho bydliště, domluvte si s trenérem zkušební trénink a doražte k nám na písek! Už teď se na Vás těšíme. Trénovat s námi můžete v Praze, Benešově, Pardubicích i Plzni.

Níže přikládáme video z klubového dne, který je pravidelnou společenskou akcí čtyřikrát do roka.

#Justsportandfun

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy