Máme za sebou další Klubový den. Kdo vybojoval prestižní klubové tituly letos?

Máme za sebou další Klubový den. Kdo vybojoval prestižní klubové tituly letos?

Kristýna Marková - čtvrtek, 2. června 2016

Aktuality

V sobotu 28.5. jsme se přesunuli s Beach Service do Pardubic. Pro padesát hráčů bylo připraveno všech osm kurtů. Čtyři venkovní a čtyři vnitřní, když by pršelo. Turnaj se díky využití více kurtů hezky urychlil a tituly královny, prince a princezny klubu byly přiděleny již kolem šesté hodiny.  

Turnaj jsme zahájili kolem deváté hodiny ranní. Účastníci byli rozděleni do tří kategorií: děti do 10 let, mládež do 18 let a ženy. Hrálo se vždy ve skupinách po čtyřech lidech, ve které hrál každý s každým. Hráči tak sbírali body individuálně. Bylo tedy potřeba zahrát se všemi ve skupině co nejlepší výsledek.  

K dispozici bylo občerstvení, mohli jsme se tak posilňovat po celý den. Velký dík patří našim pardubickým členům, kteří nejen, že se účastnili turnaje snad na 99 procent, ale také nám moc se vším pomáhali. Zapomenout nesmíme hlavně na jejich rodiče, kteří nám po celou sobotu i neděli vozili různé dobroty a pomáhali s turnajem kdykoliv bylo potřeba.

Pochválit musíme Kristýnku Hoškovou s Natálkou Bartákovou, které si z Pardubic odvezly nejen balíček od našich partnerů (Hiko, Stample) za to, že za první čtvrtletí Beach Service Tour vedly žebříček v kategorii do 10 let. Díky jejich kvantitě tréninků i turnajů se holky dokázaly prosadit i na Klubovém dni a vybojovat tituly princezny a vice princezny. Moc gratulujeme, jen tak dál, holky!

Obecně jsme také spokojeni s výkony našich hráčů do 18 let. Jejich nadšení, pravidelné trénování a častá účast na turnajích začíná být znát. Máme z vás velkou radost!

Titul královny klubu z loňského léta obhájila Danča Zvárová. Vítězem mládežnické kategorie se stal Miki Línek, který tak získává titul prince klubu. Vítězkou dětské kategorie se stala Kristýnka Hošková, které tak patří titul princezny klubu.

Jelikož jsme měli naplánovaný turnaj v pardubickém areálu i na neděli, přespali jsme spolu s několika trenéry a sedmnácti dětmi v hale na písku. Byl to prima zážitek, jen jsme si opět potvrdili, že děti nejde utahat. Spát se šlo až po půlnoci.  

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy