Jupí! Markét s Bárou chystají další náborový kemp. Musím o tom říct kamarádům!

Jupí! Markét s Bárou chystají další náborový kemp. Musím o tom říct kamarádům!

Kristýna Marková - pondělí, 2. listopadu 2015

Aktuality

Milý deníčku, jako by to bylo včera. Když jsem se v září doslechla, že Beach Service pořádá náborový kemp, říkala jsem si, že bych to mohla vyzkoušet. Výjimečné na tomto náboru bylo, že jsme si zde mohli rovnou zatrénovat s největšími českými hráči: Markét Slukovou, Bárou Hermannovou, Honzou Dumkem a Bobbem Kufou. Byl to skvělý zážitek, který teď mohou zažít další zájemci o tento parádní sport. Kdy? 7.1.2016 od 15 do 17 hodin. Kde? V areálu Sport Vítkov.

Na ty dvě hodiny, které jsem trénovala po boku hvězd, vzpomínám do teď. Nejprve jsme se rozcvičili. Abych držela tempo s profíky, jela jsem rozcvičku snad na 200 %. Mám pocit, že jsem od té doby lehce polevila. No, alespoň mám předsevzetí na rok 2016, další z mnoha. Po rozcvičce jsme byli rozděleni do skupin dle výkonnosti. V rámci své skupiny jsme se věnovali základním úderům beach volejbalu. Prcci vedle měřili své síly v závodivkách, trénovali přehazku nebo jen tak hráli třeba s Baruš na babu a s Dumim mrazíka. My jsme pak s Bobbem a Markét hráli side-out. Každý z nás si tak měl možnost zahrát po boku těch nejlepších.

Když jsem viděla, s jakým nadšením přistupují tito špičkoví hráči k plážovému volejbalu, propadla jsem mu snad ještě více. Jejich energie tehdy prosvítila jinak pochmurné odpoledne. Domů jsem odcházela nejen s podpisy všech čtyř profi pískomilů, ale i s vědomím, že tomuto sportu se chci věnovat naplno. Na písku jsem od té doby skoro pořád a stále mě to baví.

Musím hned všem svým kamarádům napsat na Facebook, že se chystá další taková prímová akce. Náborový kemp se uskuteční 7.1.2016 od 15 do 17 hodin na Vítkově. Pod dozorem zkušených trenérů Beach Service si tak mohou vyzkoušet ti, co k nám ještě nechodí, trénink beach volejbalu v plné parádě. Vedle nich totiž bude opět trénovat kdo jiný než Rocky Barbora a Maki Balboa, tedy Markéta Sluková s Bárou Hermannovou, které nám v roce 2016 ještě ukážou, zač je toho olympijský loket.

Kamarádi, přijďte! A pokud se vám beach zalíbí, zapojte se do našeho týmu už nyní. Nemusíte čekat na září! 


Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy