Beach Volleyball for English Speaking

Beach Volleyball for English Speaking

Martin Bárta - úterý, 6. října 2015

Kempy

We are really happy to inform you about another great opportunity which the BeachService prepared for you. From October, we are starting the trainings for English speaking. The trainings are designed for foreigners who live in Prague and want to play and improve their beach volleyball skills. 

The first training will be held on the 18th of October and another will be listed based on the interest of participants, preferably again on Sunday evening. If you are interested you can sign up for the training in our camp section.

The coach of the camp will be one of our coaches - Martin Bárta, who has four months of experiences from the beach volleyball trainings in Denmark. If you have any questions regarding to the trainings, please do not hesitate to contact our coach at his email address.


Czech version:

Jsme velmi rádi, že vás můžeme informovat o další skvělé novince, kterou jsme si pro Vás připravili. Již od října u nás totiž budete moci trénovat i v angličtině. Tyto tréninky jsou určeny především pro cizince, kteří žijí v Praze a rádi by začali hrát beach volejbal a zdokonalovat své schopnosti, ale bojí se jazykové bariéry. Proto, pokud máte zájem nebo máte nějaké známé, kteří by rádi s beach volejbalem začali, tak neváhejte a přihlaste se v sekci kempy.

První trénink se koná 18. října a další budou vypsány na základě zájmu jednotlivých účastníků, v ideálním případě znovu v neděli ve večerních hodinách.

Kempy v angličtině bude trénovat náš proškolený trenér Martin Bárta, který má navíc zkušenosti z čtyřměsíční pravidelné účasti na trénincích v Dánsku. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně tréninků v angličtině, neváhejte prosím kontaktovat našeho trenéra na jeho emailové adrese.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy