Krátkodobý kemp

Krátkodobý kemp

Kristýna Marková - středa, 1. dubna 2015

Aktuality

Další víkend je před námi a s ním i další várka turnajů. Tentokrát si udělejte výlet do Benešova nebo do Pardubic. Hrát se bude ve vyhřátých halách, takže zima vám rozhodně nebude.

1. 10. Kemp pro veřejnost s Bobbem Kufou na Gutovce
Pokud už máte plány na víkend, o kvalitní beachvolejbal stejně přijít nemusíte. Stačí se přihlásit na kemp pro veřejnost Bobba Kufy. Volná jsou ještě tři místa! Začíná se v 18 hodin na Gutovce, takže ho s přehledem  stihnou i pracující. Kemp se sice koná ještě venku, ale Bobb všechny hráče prožene tak, že to ani nepocítí!

2. 10. Druhá liga mixů v Pardubicích
V sobotu se 2. liga mixů přesune do Pardubic. V místním sportovním areálu TVC Pardubice poblíž Labe se (jako na všech turnajích Beach Service) můžete rvát o pěkné ceny našich partnerů - Stample, Adidas COTY, Big Shock!, Ferdinand nebo Levitas. Míst je ještě dost a i když nejste vrcholovými hráči, nebojte se přihlásit!

3. 10. První liga mužů a žen v Benešově
Benešov v neděli přivítá 1. ligu mužů a žen. V obou kategoriích je přihlášeno už 9 párů, takže o zápasy nebude nouze. Ještě tři místa jsou volná! I když se jedná už o druhé kolo ligy, klidně do ní naskočte!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy