14.9. proběhne náborový kemp pro děti do 15 let za účasti beachvolejbalové špičky

14.9. proběhne náborový kemp pro děti do 15 let za účasti beachvolejbalové špičky

Kristýna Marková - úterý, 8. září 2015

Aktuality

Beach Service nově spolupracuje s přední českou dvojicí Sluková & Hermannová a jejich trenérem Simonem Nauschem. Společně hledáme nové talenty a nadšence, kteří by chtěli začít s plážovým volejbalem. S Markét, Bárou, Simonem, Bobbem i Dumim se můžete potkat již 14.9. v Praze na Gutovce, kde bude probíhat od 15 hodin náborový kemp pro děti do 15 let. Pro přihlášené zájemce je tento kemp zdarma. 

Je nám velikou ctí vám oznámit, že máme další posily do týmu Beach Service. Bobba s Dumim tak doplní trojice, kterou není třeba představovat. Na společnou cestu se s námi vydali Simon Nausch, Markéta Sluková a Barbora Hermannová. S celým týmem máme velké plány, tak nás nezapomeňte pravidelně sledovat, ať jste v obraze. 

Všichni společně zveme nové zájemce o plážový volejbal na náborový kemp, který proběhne 14.9. od 15 hodin na Gutovce. Kemp je určen pro děti do 15 let. Přihlásíte-li se na kemp na tomto odkazu, budete si moc zatrénovat s beach volejbalovou špičkou zdarma. 

Tak a teď už se podívejte na video!


Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy