Beach Service Tour – celoroční série turnajů v plážovém volejbalu

Beach Service Tour – celoroční série turnajů v plážovém volejbalu

Kristýna Marková - středa, 19. srpna 2015

Aktuality

V září pro vás máme připraveno spoustu novinek. Jednou z nich je Beach Service Tour začínající 13.9.2015 v Praze na Vítkově. Série turnajů bude probíhat po celý rok, nabídne turnaje v šesti kategoriích a kolovat bude mezi třemi městy. Patrony tour jsou přední čeští beach volejbaloví hráči, vítězové Super Cupu, Robert „Bobb“ Kufa a Jan „Dumi“ Dumek.

Už nějaký rok turnaje pořádáme, ale pořád jsme přemýšleli, jak naše turnaje pozdvihnout na vyšší a smysluplnější úroveň. Plážový volejbal chceme zprofesionalizovat a vyrovnat úrovni majoritních sportů v Česku. Nejen pro členy jsme tak vytvořili Beach Service Tour, která bude nabízet každý týden turnaje v plážovém volejbalu. Cílem této tour je umožnit hráčům plážového volejbalu vyrovnat se šestkovým volejbalistům, kde je již dávno zvykem účastnit se každý víkend nějakého turnaje. Takoví hráči potom mají obrovskou herní praxi, která se absolutně nedá srovnat s tím, co odehraje za rok průměrný beachař. Zároveň však chceme umožnit hrát Beach Service Tour všem a motivovat ke hraní co nejvíce. Tudíž hráč, který bude hrát pravidelně téměř každý víkend, si u nás zahraje při výši startovného od 50 korun za turnaj.

Tour je určena pro milovníky plážového volejbalu, kteří se mu chtějí věnovat pravidelně a chtějí si tak kontinuálně porovnávat výsledky s dalšími účastníky tour či konzultovat svůj výkon s našimi trenéry. Přední příčky žebříčku za každou kategorii budeme kvartálně odměňovat například možností tréninku nebo hry s Bobbem a Dumim, předními českými hráči. V případě pravidelné účasti je možné zaplatit celkové vstupné a o více se nestarat. Je ale také možné se účastnit i jednorázově. Ne všichni totiž mají čas nebo chuť se věnovat pouze beachi. V takovém případě je samozřejmě možné na tour zaskočit jen občas a zaplatit jednorázové startovné. Na našich webových stránkách můžete v sekci „Akce“ v nejbližších dnech sledovat, kdo se do tour přihlásil, abyste měli přehled, s kým budete po celý rok bojovat.

Beach Service Tour bude kolovat mezi následujícími městy:

  • Praha

  • Benešov u Prahy

  • Pardubice

Případné kvalifikace budou probíhat v našem novém areálu v Plzni.


Tour je určena pro následující kategorie:

  • 1. a 2. liga mužů

  • 1. a 2. liga žen

  • 1. a 2. liga mixů

  • Mini beach pro děti do 10 let

  • Mini beach pro děti 10-13 let

  • Open do 23 let

Klubový den není součástí Beach Service Tour.

Vstupné do tour

Celkový vstup do tour činí 4000 Kč na 12 měsíců na osobu. Platbu lze rozdělit na čtyři splátky po 1000 Kč. Poslední splátka s datem 31. 12. 2015. V případě, že by někdo začal hrát tour později, nejpozději však 31. 12. 2015, zaplatí platit poměrnou částku navýšenou o 30%. (Příklad: Budete-li hrát pouze 7 měsíců, výše vstupného se vypočítá následovně: 7/12 * 4000 * 1,3=3033,-.) Po 1. 1. 2016 je již možné platit pouze jednorázové vstupné. Jednorázový vstup činí na osobu 300 Kč/zima, 250 Kč/léto. Pokud na váš popud zaplatí někdo vstup do tour, odečteme vám za každého bonus 700 Kč ze vstupného. O bonus se musí hráč/ka přihlásit formou emailu s daným nováčkem v kopii.

Bližší informace k tour

Garantujeme vždy minimálně 4 zápasy. K dispozici máme dvě divoké karty. Nasazení se bude počítat dle umístění v žebříčku pro přihlášené do termínu konce přihlášek. Následně se bude nasazovat dle času přihlášení. Systém bude individuálně upraven dle počtu přihlášených. Po celý rok bude probíhat bodování jednotlivců za každou kategorii zvlášť. V každém kvartálu vždy vyhlásíme současného vítěze bodování. Vítěze odměníme možností zahrát nebo zatrénovat si například se špičkovou beach volejbalovou dvojicí Bobbem a Dumim nebo Ondřejem Kolderem a dalšími! Zahrát si také můžete o individuální trénink (pro první dvě místa) s našimi trenéry (pro vítěze 1. ligy s Endym Takáčem) a o ceny partnerů.

Registrovat do tour se můžete již dnes v sekci turnaje. Registrací se pouze přihlašujete do Tour. Pro první kolo Tour 13.9., i pro další kola, bude vždy vypsán turnaj dané kategorii v sekci akce na našich webových stránkách. V průběhu Tour je možné spoluhráče střídat! Body do žebříčku sbíráte individuálně.


Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy