První mixový turnaj v Pardubicích

První mixový turnaj v Pardubicích

Marcel Mysliveček - neděle, 7. července 2013

Xu a Wu si pro vás připravili článek informující o jimi prvním pořádaném turnaji mixů v Pardubicích.

Poslední červnovou prosluněnou neděli se uskutečnil v Pardubicích mixový turnájek v beachvolejbalu. Do turnaje naskočilo 13 smíšených dvojic, které se do pardubického areálu v Polabinách sjely ze všech zákoutí České republiky. 

Turnaj odstartoval s mírným zpožděním okolo 9:30 a skončil v 17:00. Po celou dobu turnaje panovala dobrá atmosféra, která byla umocněna pobíhajícími dětmi a úžasným pohoštěním ve formě čokoládových řezů od Verči.

Urputné boje se odehrály už ve skupinách, kde se 13 týmů rozdělilo do tří skupin po třech a jedné čtyřčlenné. Po skupinách se začal hrát 16tkový pavouk na jednu prohru. Dvojice, které neuspěly v prvních kolech, dohrávaly následně o konečná umístění.

Do semifinále se probojovala dvojice Ondra Němec s parťačkou Pavlou Trávníčkovou, kteří si zahráli proti Víťovi Pohankovi s Lenkou Dudlovou. Druzí jmenovaní po urputném boji vyhráli a mohli se tak radovat z finálové účasti.

Ve druhém semifinále si změřili své síly sourozenci Natálie Kolderová s parťákem Marcelem Myslivečkem alias „Wuem“ proti Andree Rybové s Ondrou Kolderem alias „Xuem“. Po dramatickém tie-breaku se mohla z finále radovat mladší ze sourozenců Natálie s Wuem. 

Víťa s Lenkou ve finále nestačili na rozjetou dvojici Natálie s Marcelem a odvezli si druhé místo.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy