Pardubice v neděli hostily turnaj žen

Pardubice v neděli hostily turnaj žen

Kristýna Marková - úterý, 4. srpna 2015

Turnaje

V neděli jsme se po větší pauze sešli na pardubických kurtech. Pardubické beach ligy žen se nakonec zúčastnilo 9 párů. Jak se hráčkám dařilo a jak se s turnajem popraly naše nejmladší účastníce se dozvíte v následujícím článku.

Pardubice nás přivítaly příjemným zamračeným počasím s občasným lehkým dešťem, který byl účastnicemi turnaje povětšinou vítán. Svoji beachovou premiéru zde zažily naše mladé naděje, Karolína Michajlíková a Michaela Kodetová, které hrály s trenéry Beach Service.

Turnaj jsme odstartovali lehce po desáté hodině. Dvojice byly rozděleny do dvou skupin po pěti a po čtyřech. Ve skupině se tak utkal každý s každým na dva vítězné sety do 21 bodů. První a druzí ze skupiny se dále utkali rovnou v semifinále. Třetí ze skupin čekal zápas o 5. místo. Zbylé dvojice vytvořily tříčlennou skupinu, ve které se bojovalo opět na dva vítězné sety o 7. místo.

Vítězkami turnaje se staly Líba Svobodová se Šárkou Sýkorovou, které ve finále porazily 2:0 dvojici Pája Rapčáková-Dana Zvárová. Na třetím místě se umístila Jana Walterová s Kristýnou Markovou, které vrátily dvojici Karolína Michajlíková-Andrej Takáč  prohru ze semifinále a posunuly je tak na bramborovou pozici. Výkon našich nejmladších byl však pozoruhodný a jen nás utvrdil ve faktu, že mládež znalá techniky musí hrát, hrát a hrát. Holky, jen tak dál!

Na výsledky se můžete podívat v tomto odkazu.

Další turnaj proběhne v Pardubicích 16.8. Všichni jste srdečně zváni!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy