Turnajová neděle 14.06.2015

Turnajová neděle 14.06.2015

Kristýna Marková - úterý, 16. června 2015

Turnaje

V neděli organizoval tým Beach Service turnaje ve 2 městech a 3 kategoriích, celkově pro 23 párů. Na Vítkově se odehrál OPEN turnaj mixů s COTY. V Benešově bylo zorganizováno 2. kolo kvalifikace na MČR žákyň za Středočeský kraj a Benešovský mini beach pro děti do 10 let. 

Na benešovských kurtech jsme ještě za zamračeného počasí zahájili kolem půl deváté ráno kvalifikaci žákyň. Všech pět párů jsme umístili do jedné skupiny, každou dvojici tak čekaly 4 zápasy na dva vítězné sety do 21 bodů. Vítězem tohoto kola kvalifikace se stala dvojice Součková/Příhodová. Na druhém místě se umístilo duo Sochovská/Sklenářová a na třetím Valková/Helisová.

Naši nejmenší si mohli před prázdninami naposledy vyzkoušet turnajovou atmosféru a zabojovat tak o medaile. Každý pár čekalo 6 zápasů na 2 hrané sety do 15 bodů. Děti si tak mohly vyzkoušet turnaj trvající delší dobu a za vydatného horka, které většina řešila zchlazením v místním bazénu. Na prvním místě se umístila neporazitelná dvojice Markéta Příhodová s Johanou Slabihoudovou. Druhé místo obsadili Ondra s Jakubem Adamiecem a bronzovou příčku vybojovala Claudie Holubová, které se spoluhráči střídali.

V Praze se díky spolupráci s COTY mohl uskutečnit Open turnaj mixů, kterého se nakonec zúčastnilo 11 párů. 
Vítězi turnaje se stala dvojice Petr Šádek s Radkou, kteří ve finále porazili dvojici Jakub Vála s Martinou Hrabovou. Na bronzové příčce se umístila Šárka Mesteková s Honzou, kteří porazili Michala Palase s Kristýnou Romovou. Vítězové hráli o věcné ceny Adidas COTY a Big Shock!

Tento víkend 20.-21.6. se na Vítkově můžete těšit v sobotu na Český pohár juniorů, v neděli na OPEN turnaj mužů a žen. Nebo si za námi můžete udělat výlet do Benešova, kde v neděli  odehrajeme mixy a 2. ligu žen

Všichni jste srdečně zváni!


Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy