V neděli 24.5. jsme pokřtili nový areál na Vítkově

V neděli 24.5. jsme pokřtili nový areál na Vítkově

Kristýna Marková - úterý, 26. května 2015

Turnaje

Sport Vítkov - další působiště Beach Service - prošlo zkouškou ohněm. V neděli se zde odehrál první turnaj mužů a žen. Do vítkovského kopce za námi vyšplhalo 9 párů žen a 5 párů mužů. Kdo získal prvenství a započal tak vítkovskou historii beach volejbalu? 

Po deváté hodině ranní jsme zahájili první zápasy. Z důvodu světovky a finále, které jsme v 16 hodin chtěli stihnout (včetně hráčů, samozřejmě ;), jsme tentokrát trochu pozměnili systém. V ženských skupinách se tak hrálo pouze na dva hrané sety. Muži si zahráli jedno kolo každý s každým na dva vítězné sety.

V kategorii žen se do čtvrtfinále probojovaly jedničky a dvojky ze skupin, o místo páté bojovaly 3. a 4. umístěné. Vítězkami se staly Hanka Ledvinková s Magdou Podrazilovou, které poměrně jednoznačně porazily další finálový pár Kristýna Marková/Jana Walterová. 3. místo vybojovaly Klára Vondráková s Evou Krystýnkovou, které porazily Ditu Raflovou s Katkou Průchovou.

Celkové pořadí žen naleznete na webu Beach Service.

Z mužů se nejlépe umístila náhodně spojená dvojice Ondřej Rédl s Jindrou z Hradce. Stříbrné příčky dosáhli Pavel Blashke s Petrem Šádkem. Bronzoví jsou Andrej Takáč s Vaškem Kochem a bramboroví Jarda Pešťák s Tomášem Janečkem (výsledky).

Kurty na Vítkově plánujeme naplno otevřít v sobotu 30.5. na Klubovém dni. Všichni jste srdečně zváni! Přijďte podpořit sportovní využití na Žižkově a zajděte se k nám podívat. Ještě nás čeká spousty práce, ale máme tu krásně a kurty na plážový volejbal jsou vám plně k dispozici.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy