První únorová Big Shock! liga

První únorová Big Shock! liga

Kristýna Marková - pondělí, 2. února 2015

Turnaje

Měsíc únor jsme zahájili jak jinak než na písku  Kvůli četným odhláškám se únorové kolo Big Shock! Ligy odehrálo pouze v kategorii žen, kterou doplnil jeden začínající chlapecký pár a jeden mixový pár pospojovaný tak, aby se jednalo o vyrovnané dvojice. To se myslím i povedlo vzhledem k počtu tie breaků a dlouhým výměnám lahodícím oku diváka i trenéra.

Celkově se na benešovských kurtech objevilo sedm statečných, začínalo se tedy v jedné skupině po čtyřech a v jedné po třech. Již od začátku se hrálo na dva vítězné sety do 21 bodů. Po odehrání skupin, které se hrály bez pauz, jsme se odebrali občerstvit do restaurace S-centra a po druhé hodině jsme pokračovali ve hře v pavouku o konečné umístění.

 

Z pohledu trenéra je potřeba vyzdvihnout výkon Aničky Kotrášové, která od počátku konání této série turnajů, věnovaných zejména našim začínajícím hráčům, nevynechala téměř jediný, což se rapidně projevilo na jejím rostoucím výkonu a předvedených herních dovednostech. Překvapením turnaje byly Leona Tylingrová, kterou k prvnímu místu vytáhla vynikající hráčka Jana Walterová, a Veronika Součková, která se umístila na místě druhém.

 

Třetí místo obsadily volejbalové matadorky Eliška Čejpová s Veronikou Löblovou, které nakonec překonaly nalší další budoucí naději – Terezu Příhodovou s Nikolou Součkovou.

 

Ačkoliv bylo málo dvojic, z trenérského hlediska jsme byli dnes velmi spokojení a těšíme se na další práci s našimi svěřenci, což je pro nás ostatně spíše radost, než práce či starost.

 

V následujících kolech dochází k velké změně. Ženské turnaje budou od března rozděleny na dvě ligy. První liga bude určena pro pokročilejší beachařky , druhá liga začínajícím hráčkám. Nově také zavádíme turnaj mužů vzhledem k rostoucímu zájmu o tento typ turnaje v Benešově. Více naleznete na webových stránkách: http://www.beachservice.cz/akce/turnaje/1-s-centrum-benesov-u-prahy.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy