Poohlédnutí za sezónou 2014

Poohlédnutí za sezónou 2014

Kristýna Marková - čtvrtek, 29. ledna 2015

Úspěchy hráčů našeho klubu

Vzhledem k započatému novému roku bychom rádi zhodnotili ten předchozí, a vyzdvihli tak úspěchy našich hráčů na klubových, svazových i mezinárodních soutěžích. Trenéři s hráči ušli za tento rok obrovský kus cesty zmapovaný v tomto článku.

Ještě před začátkem letní sezóny jsme zaznamenaly úspěch díky Tereze Příhodové s Nikolou Součkovou. Ty po několika vydařených turnajích zvítězily v celkovém hodnocení Pražské juniorligy v kategoriích do 12 i do 14 let.

 

V letní sezóně nás výborně reprezentovali především juniorští hráči. Veronika Vraná s Veronikou Pískovou ovládly dva turnaje Českého poháru do 20 let a umístily se čtvrté na Mistrovství republiky do 18 let. V dívčí kategorii sbírala slušná umístění i Eliška Malá, která vytvořila dvojici s Adrianou Přibylovou. Úspěchem bylo například druhé místo v Českém poháru do 20 let.

 

Ještě větších úspěchů dosáhli naši kluci. Ondra Prokop s Vaškem Berčíkem se stali mistry republiky do 20 let a skončili čtvrtí na Mistrovství republiky do 22 let. Vašek poté reprezentoval na Mistrovství světa do 19 let v Portu. Ondra Prokop v září vybojoval cenné první místo na MEVZA turnaji do 20 let v chorvatském Záhřebu. Toho se zúčastnil ve dvojici s Jirkou Sládkem. Jirka Sládek s námi absolvoval letní přípravu, po které dosáhl na třetí místo na MČR do 20 let. Letos se s námi Jirka připravuje již jako stálý člen týmu.

 

Za zmínku stojí i další hráči, kteří s námi netrénují celoročně, ale absolvují předsezónní přípravu v Itálii a účastní se našich tréninkových kempů. Nejúspěšnějším z nich byl Kuba Vála, který v létě vybojoval třetí místo na MČR do 18 let a MČR do 22 let a deváté místo na Mistrovství Evropy do 18 let. V září vyhrál také MEVZA turnaj v Záhřebu v kategorii do 18 let. Kromě Kuby se s námi na písku připravovaly také sestry Klára a Eliška Trunečkovy hrající šestkový volejbal za TJ Slavia Hradec Králové , které v létě dosáhly na 2. místo v turnaji Českého poháru do 20 let.

 

Rádi bychom poblahopřáli všem našim hráčům, kteří se s takovou vervou pustili do trénování, což jim v sezóně 2014 přineslo tolik úspěchů. Držíme palce však i všem ostatním, kteří na sobě taktéž tvrdě pracují. Ti všichni mají obrovskou šanci na dosáhnutí podobných úspěchů jako výše zmínění. Třeba již letos!

 

#trainhard #playharder

 

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy