Příměstský tenisový tábor pro děti a mládež v Praha-Nedvězí

Příměstský tenisový tábor pro děti a mládež v Praha-Nedvězí

Tereza Příhodová - úterý, 10. srpna 2021

Kempy

První tenisový příměstský kemp v našem novém areálu v Praha-Nedvězí. Pojďme společně zjistit, jak je tenis nádherný sport :).

Nyní je velice aktuálním tématem olympiáda, kde máme tento rok velké úspěchy. Mezi nimi je tenisové zlato Barbory Krejčíkové s Kateřinou Siniakovou ve čtyřhře a stříbro Markéty Vondroušové v singlu. No není to krása? A co taková představa o tom, být jednou na jejich místě? No nepředbíhejme a pojďme se podívat, co Vám můžeme nabídnout na našem tenisovém příměstském táboře v Praze – Nedvězí a na nadcházejících trénincích.

Tenisový areál Fénix se nachází kousek od Říčan a je přímo stvořený pro příměstské kempy jak tenisu, tak beachvolejbalu. Je zde velice příjemné prostředí, udržované antukové kurty, zcela nová beachvolejbalová hřiště, a hlavně rodinné zázemí. Mimo jiné se děti mohou těšit z nedalekého workout hřiště a přímo nad areálem je možné využít přírodní koupání.

Co se týče tenisového příměstského tábora. Děti si užijí plno zábavy, soutěží a poznají mnoho nových kamarádů. Mohou se těšit na celotáborovou hru, hledání pokladu a ke svačině dostanou ty nejlepší palačinky. No, kdo by si tohle nechal ujít? Bude zde zajištěn pitný režim, svačiny a obědy. Z tréninkového hlediska můžete očekávat zaměření jak na fyzickou přípravu, tak na technickou průpravu jednotlivých úderů. Dále si mohou vyzkoušet i jiné sporty například beach tenis, basketbal, beachvolejbal nebo fotbal. Kemp je také určen pro zájemce o celoroční trénování v tréninkových skupinách.

Rodinný kolektiv je u nás samozřejmostí a vždy rádi uvítáme nové tváře.

Pro více informací či případné přihlášení klikněte zde.

Sportu zdar,

Příhy

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy