Blog

Tréninky beach volejbalu pro dospělé

Tréninky beach volejbalu pro dospělé

Tereza Příhodová - pondělí, 6. listopadu 2023

Kempy

Chcete dát svému životu nějaký řád? Potřebujete se po práci odreagovat? Chcete poznat super partu lidí, se kterou si nejen zasportujete, ale také sednete takříkajíc “na jedno?”V tom případě je pro Vás čtvrteční trénink se mnou na Gutovce jako dělaný.

Čím jsou trenérské turnaje speciální?

Čím jsou trenérské turnaje speciální?

Tereza Příhodová - středa, 20. dubna 2022

Klub

Trenéři soutěží mezi sebou na základě dovedností hráčů ve svých skupinách. Hráči bojují za své trenéry. Rodiče fandí a sledují hru. Sourozenci se těší, až začnou hrát beach volejbal … To všechno můžeme vidět na trenérském turnaji. Ale o co se konkrétně jedná?

Tréninkové skupiny v Praze

Tréninkové skupiny v Praze

Tereza Příhodová - čtvrtek, 18. listopadu 2021

Aktuality

Nový školní rok už je v plném proudu a s ním i naše příprava na beachvolejbal. Začala škola, pravidelné tréninky, kroužky a nám se utvořily nové skupiny. Celé září jsme my trenéři a manažeři dávali dohromady rozvrh tréninků, skupiny, cíle a roční tréninkové plány, abychom od října mohli pořádně začít. Pojďme se tedy podívat, co Vás v Praze může čekat.

Příměstský tenisový tábor pro děti a mládež v Praha-Nedvězí

Příměstský tenisový tábor pro děti a mládež v Praha-Nedvězí

Tereza Příhodová - úterý, 10. srpna 2021

Kempy

První tenisový příměstský kemp v našem novém areálu v Praha-Nedvězí. Pojďme společně zjistit, jak je tenis nádherný sport :).

Příměstské tábory na Gutovce a v Nedvězí

Příměstské tábory na Gutovce a v Nedvězí

Tereza Příhodová - sobota, 31. července 2021

Klub

A je to zase tady. Prázdniny jsou v plném proudu a s nimi i naše příměstské beachvolejbalové tábory. Tak se pojďme podívat, jak to probíhá v Praze na Gutovce a v Nedvězí.

FIVB systém turnajů 2.část

FIVB systém turnajů 2.část

Tereza Příhodová - středa, 28. dubna 2021

Beach volejbal

V minulém článku jsme si podrobně rozebrali systém FIVB Beach Volleyball World Tour. Jelikož to zdaleka není jediná série turnajů, seznámíme se dnes s těmi ostatními. Čeká nás tedy shrnutí FIVB World Tour Finals, FIVB Beach Volleyball World Championships a něco málo k ostatním turnajům, které pořádá Mezinárodní volejbalová federace.

FIVB systém turnajů

FIVB systém turnajů

Tereza Příhodová - úterý, 20. dubna 2021

Beach volejbal

Každý z nás se určitě někdy zamyslel nad tím, jakým způsobem probíhají turnaje světové série. Kdo turnaje pořádá? Kde se konají? Jakým způsobem hráči postupují z jednoho turnaje do druhého? Pojďme se na to společně podívat.

Areál přímo stvořený pro letní příměstské tábory

Areál přímo stvořený pro letní příměstské tábory

Tereza Příhodová - pondělí, 29. března 2021

Kempy

Tréninky beach volejbalu proložené ostatními sporty, odpočinkem na lehátku nebo relaxováním v bazénu. Ranní atletika, která nemusí být jen o drilu, ale může být zábavná. Obědy, na které se budete těšit hned od doby, co vystrčíte nohy z postele. Tohle všechno můžete zažít na letním příměstském táboru v novém areálu v Nedvězí.

Neuvěřitelný začátek beachvolejbalové sezóny

Neuvěřitelný začátek beachvolejbalové sezóny

Tereza Příhodová - sobota, 13. března 2021

Aktuality

Dlouho se nic nedělo. Všichni jsme byli zavření, jen profesionální sportovci měli pár výjimek, ale nejednalo se o nic víc než o pár tréninků na domácím písku. Nedávno však našim reprezentantům začalo soustředění u moře a pravidelné tréninky přinesly ovoce.

Únorová BS challenge

Únorová BS challenge

Tereza Příhodová - pátek, 5. února 2021

Aktuality

Nestíháte online tréninky? Zapomenete občas zkontrolovat novou challenge na Instagramu nebo Facebooku? Chcete být připraveni na letní příměstské tábory? Máte málo času na dlouhá cvičení? Nic se neděje, následující odkaz pro Vás a naši mládež může být příjemným řešením. Než na něj kliknete, pojďme si říct, o co se vlastně jedná.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy