Úspěchy hráčů Beach Service na halovém mistrovství České republiky

Úspěchy hráčů Beach Service na halovém mistrovství České republiky

Beata Ročková - čtvrtek, 16. března 2023

Úspěchy hráčů našeho klubu

Ve dnech 10. – 12. 3. 2023 hostil Hamr Záběhlice halové mistrovství České republiky mužů a žen, kterého se zúčastnilo také spoustu našich nejlepších dvojic.

Kvalifikace odstartovala již v pátek v 15 hodin. Byla pro 12 párů, hrána byla systémem 12-2KO. Zde za klub Beach Service bojovalo celkem 6 párů, z čehož 3 postoupily do hlavní soutěže.


V sobotu tedy bylo na kurtech k vidění hned 6 párů ve žluto-zeleném. Hlavní soutěž byla pro 16 párů a jak už bývá na mistrovství zvykem, hrála se systémem 16-2KO. Ke sledování bylo mnoho napínavých zápasů. Všichni naši hráči bojovali, co jim síly stačily a výsledky tomu rozhodně odpovídají.

Po jednom vyhraném zápase v opravách si Kája Šašková s Eliškou Tezzele (Beachklub Sokol Brno) zajistily solidní 9. místo. Doslova o chlup unikl postup do neděle naší nově složené dvojici Jurovi Dostálovi s Ondrou Rédlem, a tak si odnáší skvělé 7. místo. Zbylé naše dvojice postoupily do neděle.


Vrchol turnaje se konal v neděli, kam postoupily 4 naše dvojice. Tým Ondra Pohl s Jendou Beranem bohužel podlehli v souboji o semifinále a berou tak parádní 5. místo. Těsně pod bednami skončil Kuba Vála s Adamem Štočkem (Beachklub Strahov).

Ale ovšem dvakrát nám to na HMČR cinklo! Bronz si domů odnesly Bety Ročková s Markét Příhodovou a stříbro Bobb Kufa s Martinem Melmukou (Beachklub Strahov). Gratulace!


Všem účastníkům turnaje moc děkujeme. Turnaj nám zase dokázal, že si jako tým dokážeme pomoci a vzájemně se podpořit za jakékoliv situace. Z pohledu hráče byla na kurtu cítit parádní podpora našeho týmu, které si moc vážíme.



Výsledky:


Muži:

1. Tomáš Semerád/Jakub Šépka

2. Robert Kufa/Martin Melmuka

3. Adam Waber/Tadeáš Trousil


Ženy:

1. Andrea Lorenzová/Kylie Neuschaeferová

2. Valentýna Hynková/Markéta Bendíková

3. Beáta Ročková/Markéta Příhodová


Zdroj foto: cvf.cz 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy