Klubový den Just sport & fun

Klubový den Just sport & fun

Kristýna Marková - čtvrtek, 11. září 2014

Klubový den

V poslední srpnový sobotní den nám počasí ukázalo svoji letní stránku a pod azurovým nebem na benešovských kurtech tak mohl započít letos již druhý Klubový den. Do té doby stávající vládci beach servisovského písku své tituly nemohly obhajovat, velice nás tedy zajímalo, jak to tentokrát dopadne.

 Bojů o titul King & Queen & Princess se celkem zúčastnilo 47 beachařů a beachařek z celé České republiky. Vzhledem ke střídání spoluhráčů bylo zapotřebí zápas od zápasu vymýšlet novou taktiku, přizpůsobovat se svému novému parťákovi a pomáhat mu dosáhnout tak nejvyšších výkonů. I proto má tento styl turnaje své kouzlo, který napomáhá duchu celého Klubového dne, kterým je seznámit se s plážovými volejbalisty i mimo svůj domovský areál.

Své ratolesti přišly podpořit celé rodiny, benešovský areál tak byl plný lidí, kteří si zde (doufáme) užili plno zábavy. Vzhledem k velké náročnosti turnaje, kde si adepti na vítěze prošli až čtyřmi skupinami a superfinálem, byla na večer unavena i řada matadorů v čele s Endym Takáčem, který po celém dni odpadnul ve finálovém kole, kde nakonec zvítězilo mládí a vytrvalost. V ženské části turnaje bylo vidět také spoustu úctyhodných výkonů a překvapivých výsledků, které hráčky ještě více namotivovaly do dalšího trénování a dalšího boje o titul, na který se můžete těšit v zimě.

Turnaje se zúčastnili i naši nejmladší, kteří tak uzavírali letní prázdniny boji o titul princezny či prince klubu. Všichni předváděli stoprocentní výkony, které byly občas završeny až artistickými kousky v čele s Claudií Fulínovou a jejím salto mortalem. Titul princezny klubu si vybojoval silný beach volejbalový klan Příhodových tentokrát zásluhou Markétky.

Do mužského super-finále postoupil Standa Pacan s Martinem Havlínem. O titulu rozhodnul až 3. set, ve kterém zvítězil Standa s Michalem Palasem.
Ženského superfinále se zúčastnila Míša Majzúnová s Aničkou Suchánkovou. Královnou Just sport & fun se po dvou vítězných setech stala Míša Majzúnová.

Velice všem děkujeme za účast, jako obvykle jsme si to moc užili! Je pro nás radost pracovat pro takové nadšence, jako jste vy. A velice se těšíme na další zimní Klubový den, kde budeme mít opět možnost vidět vás všechny pohromadě.

Hodně nezapomenutelných (nejen) sportovních zážitků a pohody do nového roku s námi vám přeje za celý tým Beach Service Kristýna Marková.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy