HIKO turnaj mužů a žen v Pardubicích

HIKO turnaj mužů a žen v Pardubicích

Veronika Johanová - středa, 21. května 2014

Turnaje

Turnaj mužů a žen o ceny partnera HIKO SPORT se uskutečnil v Pardubicích 19. května. V článku jsou k nalezení  kompletní výsledky.

V pardubickém TCV areálu se v neděli 18. května konal další beach volejbalový turnaj mužů a žen, tentokrát pod záštitou našeho nového partnera - HIKO SPORT - který dodal velmi zajímavé ceny – mikiny, trička a tašky.
V kategorii mužů se účastnilo 7 párů, v kategorii žen 8 párů. Nejprve se hráči a hráčky „rezehřáli“ ve dvou základních skupinách, kde se hrálo na dva hranné sety do patnácti bodů. Konečné pořadí ve skupině určilo nasazení do následujícího osmičkového pavouka, kam postoupili všichni zúčastnění. Zde se již hrálo na dva vítězné sety do jedenadvaceti bodů. K vidění bylo mnoho vyrovnaných zápasů, které se rozhodovaly až v tie-breacích.


Z vítězství se nakonec v ženské kategorii radovaly holky z Prahy – Kristýna Marková, Tereza Vondráková, jenž porazily dvojici Helena Kratěnová, Kateřina Skoumalová, které navštívily naše kurty vůbec poprvé. Třetí místo obsadila naše šikovná pardubická členka Eliška Černá se svojí parťačkou z Prahy Alicí Suchou. Za zmínku stojí též čtvrté místo, kde skončily také naše členky - Kateřina Šubrtová a Markéta Vejdělková, obě z Hradce Králové.


V mužské kategorii se na prvním místě po napínavém finálovém utkání umístilo duo Ondřej Prusek a Jan Příhoda, kteří se seznámili na letošním kempu v Itálii. Jak je vidět, na soustředění lze poznat nejen nové přátele, ale můžete zde i najít toho správného parťáka. Tak kdo pojedete v září s námi?  Na druhém místě skončil Andrej Takáč s Janem Červenkou, třetí místo vybojovali domácí hráči Martin Jícha a Petr Ondráček.


Konečný kompletní žebříček naleznete níže.
Všem účastníkům děkuji za super turnaj a budu se brzy těšit na viděnou na dalším turnaji, třeba již 7. a 8. června 2014 na STAMPLE TOUR – ženy, muži, mixy. Velké díky patří také společnosti HIKO SPORT, která poskytla ceny do turnaje.

HIKO turnaj ženy
1. Kristýna Marková + Tereza Vondráková
2. Helena Kratěnová + Kateřina Skoumalová
3. Eliška Černá + Alice Suchá
4. Kateřina Šubrtová + Markéta Vejdělková
5. Zdeňka Jílková + Simona Tesařová
6. Michaela Voleská + Jana Mistrová
7. Michaela Zákoutská + Pavlína Rapčáková
8. Iva Tušlová + Jana Stružková

HIKO turnaj muži
1. Ondřej Prusek + Jan Příhoda
2. Andrej Takáč + Jan Červenka
3. Martin Jícha + Petr Ondráček
4. Miloš Takáč + Emil Belás
5. Sebastian Hájek + Jan Stránský
6. Daniel Honc + Jiří Braun
7. Jan Bouška + Jan Poupa
 

 

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy