CVRČEKSPORT profi víkend

CVRČEKSPORT profi víkend

Michaela Majzúnová - čtvrtek, 13. března 2014

Turnaje

 Prvních 10 000Kč si z celovíkendového zápolení odnesli Markéta Bendíková, David Lenc a David Kufa.

Minulý víkend se na beachvolejbalových kurtech v hale v Benešově u Prahy odehrály první turnaje ze série víkendů o 10 000Kč.
V sobotu jsme odehráli kategorii mixů, které se zúčastnilo 10 dvojic. Páry byly rozděleny do dvou pětičlenných skupin, ve kterých hrály každý s každým na dva vítězné sety do 15 bodů. První čtyři dvojice ze skupiny dále postupovaly do osmičkového pavouka na 1 prohru, kde se již hrály zápasy na dva vítězné sety do 21 bodů. Do finále se probojovali dvojice David Lenc, Markéta Bendíková a David Kufa, Romana Neuschaffer. Boj o třetí místo vyhráli Peter Sova, Eva Lančaričová, kteří porazili dvojici David Hroníček, Petra Parobková. První místo po pěkném finálovém zápase patří páru David Lenc, Markéta Bendíková.
Výsledky mixy:
1. David Lenc, Markéta Bendíková
2. David Kufa, Romana Neuschaffer
3. Peter Sova, Eva Lančaričová
4. David Hroníček, Petra Parobková
5. Hanka Ledvinková, Ondřej Rédl
6. Lukáš Havlíček, Michaela Horáková
7.-8. Miloš Takáč, Michaela Majzúnová
Tomáš Karský, Iveta Kóšová
9. Andrej Takáč, Kristýna Marková
10. Jiří Humpolec, Eliška Nováková

Během slunečného nedělního dne se hrály v rámci CVRČEKSPORT víkendu kategorie muži a ženy. Osm mužských párů hrálo ve dvou čtyřčlenných skupinách na dva hrané sety do 21 bodů. Následně se postupovalo do osmičkového pavouka na jednu prohru, ve kterém se hrálo na 2 vítězné sety do 21. Ve finále turnaje se setkaly páry David Lenc , David Kufa a Tomáš Pála, Lukáš Havlíček. Zápas o třetí místo byl skrečován dvojicí Endy Takáč, Petr Boula, a tedy na třetím místě se umístil David Hroníček , Michal Hons. Z prvenství se těšili David a David. V ženách si zahrálo 7 párů. Ženy byly rozděleny do dvou skupin: čtyřčlenné, kde se hrálo na dva hrané sety do 21, a tříčlenné, kde se hrálo na dva vítězné sety do 21. Stejně jako u mužů, všechny páry postupovaly do pavouka pro osm dvojic na 1 prohru. V zápase o 3. místo zvítězily Petra Parobková, Iveta Kóšová nad Jitkou Koreckou, Naty Bouškovou. Ve finále se setkala nejmladší dvojice turnaje Veronika Vraná, Veronika Písková s párem Markéta Bendíková, Kristýna Kolouchová. Vítězkami v ženské kategorii se staly Markéta s Kristýnou.
Výsledky:
Muži:                                                                    
1. David Lenc, David Kufa
2. Lukáš Havlíček, Tomáš Pála
3. David Hroníček, Michal Hons
4. Andrej Takáč, Petr Boula
5. -8. Matrin Votrubec, Tomáš Kovář
Peter Sova, Tomáš Karský
Michal Palas, Miloš Takáč
Jan Sequens, Patrik Malios

Ženy:
1. Markéta Bendíková, Kristýna Kolouchová
2. Veronika Vraná, Veronika Písková
3. Petra Parobková, Iveta Kóšová
4. Jitka Korecká, Natalie Boušková
5. Hanka Ledvinková, Renata Konopková
6. Kristýna Marková, Markéta Nedbálková
7. Michaela Majzúnová, Karolína Čizmaziová


Vítězné dvojice všech tří kategorii si odnesly ceny od našeho partnera CVRČEKSPORT, kterému tímto děkujeme. Nejúspěšnějšími účastníky víkendu, kteří si podělili částku 10 000 Kč se stali:
1-2. Markéta Bendíková
 David Lenc
3. David Kufa
Všem děkujeme za účast a zároveň bychom Vás tímto rádi pozvali na další víkend o 10 000Kč, který se uskuteční 19.-20.4 v Benešově.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy