Klubový den 22.2.2014

Klubový den 22.2.2014

Kristýna Marková - pondělí, 24. února 2014

Klubový den

V sobotu se nám hala v Benešově zaplnila členy jak z Benešova, tak z Prahy. Doufáme, že příště dorazí i sportovci z Pardubic! Všichni si přišli užít první Klubový den beach volejbalového klubu Just sport & fun. 

Co nás všechno čekalo?

Na programu dne byl tradiční boj o královnu a krále klubu. Nově se však hrálo i o princeznu klubu, což byl turnaj našich nejmenších.

Turnaj King&Queen odstartoval kolem 9:30. Celkem se turnaje zúčastnilo 11 adeptů na královský titul. O titul královny klubu bojovalo 19 žen.

U žen se vytvořily skupiny po 4, kde se hrály vždy 3 sety do 21b. Kouzlo tohoto typu turnaje spočívá v tom, že se vám střídají spoluhráči, takže máte možnost si vyzkoušet hru i s těmi nejlepšími.
Po dohrání skupiny vždy první dvě postupovaly do skupin nahoru a druhé dvě do skupin dolů. Tím se vytvořily nové skupiny po 4, kde se opět bojovalo o postup. Tímto způsobem se adeptky na Queen probojovaly až do finále.
Finále se účastnily Hanka Ledvinková s Míšou Majzúnovou. Z prvního místa postoupila Míša, která si za spoluhráčku vybrala Petru Parobkovou. Hanka si finále zahrála s Markét Nedbálkovou.
Hanka s Markét nakonec vyhrály 2:0, takže královnou JS&F se stala Hanka Ledvinková, gratulujeme!

Výsledky Queen:

1. Hanka Ledvinková
2. Míša Majzúnová
3. Terez Vondráková
4. Anička Suchánková
5.-8. Tereza Řimnáčová, Irena Lauermannová, Kristýna Marková, Petra Parobková
9. Aneta Ptáčníková
10. Lenka Janováčová
11. Martina Štěpánková
12. Bětka Vargová
13. Markéta Nedbálková
14. Eliška Málková
15. Berenika Havlová
16. Eliška Čejpová
17.-19. Hanka Šanová, Kačka Kunešová, Blanka Svrčková.


U mužů se stejně jako u žen vytvořily skupiny po 4, kde se hrály vždy 3 sety do 21b. Jelikož se účastnil lichý počet hráčů, v prvním kole dostal jeden hráč druhou šanci zabojovat o postup ve skupině, kde jeden chyběl. Podobně tomu bylo i v prvním kole u žen. Dále se postupovalo stejným systémem jako u žen. 

Finále o titul King se zúčastnil David Hroníček s Michalem Palasem. Jako první si mohl parťáka vybrat Dave, který si tak finále zahrál s Ondrou Rédlem. Michal Palas si vybral blokaře Martina Bártu. O titul rozhodl až třetí set, který vítězně zakončila dvojice Dave/Ondra. Králem JS&F se tak stal David Hroníček, gratulujeme!

Výsledky King:

1. David Hroníček
2. Michal Palas
3. Ondra Rédl
4. Miloš Takáč
5. Martin Bárta
6. Jakub Havle
7. Adam Janováč
8. Honza Souček
9. Tomáš Nosek
10. Martin Poduška
11. Martin Voldřich

Příjemným zpestřením dne byl turnájek našich nejmenších, kde se bojovalo o titul princezny klubu. O korunovaci bojovalo 8 slečen, které byly rozděleny do dvou skupin po 4. Dále pak hrály stejným systémem jako ženy. Hrálo se dle pravidel Červeného mini beache. Finálová skupina byla velice vyrovnaná, Nikol Součková a Terka Příhodová měly po skončení posledního setu stejný počet bodů. Jelikož jsou to parťačky, dohodly se, že se o titul princezny podělí obě. Na 3. místě se umístila Naty Sochovská. Gratulujeme!

Výsledky Princess:

1.-2. Tereza Příhodová, Nikol Součková
3. Naty Sochovská
4. Lucka Brázdová
5.-6. Anička Kotrášová s Kájou Svrčkovou
7. Bára Bryndová
8. Terezka Kotoučová


Téměř po celý den si také mohli účastníci ve volném čase vyzkoušet další plážový sport - beach tenis. O občerstvení bylo mistrovsky postaráno. Přes den se o nás staral Honza Souček, který je mimojiné kuchařem v PRAKULu, takže oběd byl více než luxusní. Honzovi moc děkujeme a to nejen za oběd ale za veškerou pomoc, kterou nám v Benešově poskytuje!
Na večeři jsme se pak již přesunuli do restaurace v S-centru, kde jsme po skončení turnaje oslavovali korunovaci.

Děkujeme všem za účast, tým BS si celou akci velmi užil, takže doufáme, že i vy! Je pro nás radost být tu pro vás.

 


 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy