Tréninky vysokoškoláků

Tréninky vysokoškoláků

Natalie Ratajová - úterý, 10. října 2023

Aktuality

Ahoj, tady Beach Service!Studuješ na vejšce v Praze nebo Plzni? Chceš si mezi výukou nebo po všech přednáškách zamakat a naučit se novým beachovým skills na písku? Pojď si vyzkoušet tréninky v zajeté skupině na Gutovce v Praze, nebo buď součástí nově rozjíždějící se skupiny v Plzni.  

Loňský rok se nám podařilo rozjet v Praze na Gutovce úspěšnou skupinu tréninků vysokoškoláků, o které bychom Tě rádi informovali. Základem této pražské skupiny jsou pondělní hodinu a půl dlouhé tréninky, které začínají pokaždé rozcvičkou a rozházením. Trénink pokračuje 45 minutami nácviky herních činností jednotlivce a poté následuje komentovaná půl hodina hry. Vše pod zkušeným trenérem, který je připraven na jakoukoli brachovou úroveň. Tréninky jsou uzpůsobeny tak, aby si na své přišel jak začátečník, tak pokročilý hráč.

Tato skupina se nám tak osvědčila, že jsme s ní pokračovali i přes letní prázdniny v našem areálu v Nedvězí u Říčan a nyní plynule navazujeme klasickými tréninky opět na Gutovce. 

Tak neváhej a přijď si naše tréninky vyzkoušet i ty :) 

Úplně stejný koncept tréninků nyní rozjíždíme i v Plzni. Pokud studuješ na ZČU či na Lékařské fakultě UK v Plzni a máš zájem o tréninky beachvolejbalu, ozvi se nám a domluvíme se na společném prvním zkušebním tréninku ZDARMA. 

Moc se na Tebe těšíme 

Beach Service


Cena členství:

3000 Kč/semestr (1x trénink v týdnu)

Více informací:

Kontakt Praha: praha@beachservice.cz

Šárka Gschwentnerová +420 605 816 685

Kontakt Plzeň: plzen@beachservice.cz

Natalie Ratajová +420 722 803 622

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy