Léto v Nedvězí se blíží!

Léto v Nedvězí se blíží!

Daniel Kolouch - úterý, 22. února 2022

Klub

Dny, kdy se bude zase dát sportovat venku se blíží. Znamená to, že se zanedlouho opět budeme moct vidět v nejnovějším areálu Beach Service v Nedvězí.  Ve článku se dočtete o akcích, příměstských táborech a rezervacích, a to jak beache tak i tenisu.  

Od konce dubna se můžete těšit na otevření všech tří beachvolejbalových kurtů v našem malebném areálu na okraji Prahy. Hned první akce bude Klubový den společně s oslavou v rámci vítání letní sezóny v sobotu 30. dubna. V repertoáru turnajového kalendáře nebudou chybět ani klasické turnaje Beach Service tour v kategoriích Muži, Ženy, Mixy a Mini beach do 13 let. Dále se můžete například těšit na turnaj rodičů s dětmi, turnaj ke dni dětí, nebo turnaj v rámci konce školního roku. Letos jsme si pro vás připravili i několik novinek, kterými jsou turnaj v beach tenise, turnaj beachařů v tenise nebo dokonce náš originální kvadriatlon (beachvolejbal, beachtenis, tenis a orientační běh).   


Turnaj mužů a žen: 28. 8.   

Turnaje mixů: 1.5., 31.7., 24.9.  

Klubové dny: 30.4., 11.7.  

Všechny termíny turnajů a více info najdete na www.beachservice.cz/akce/turnaje  


Jak tomu bylo tradicí již minulý rok, každé úterý se bude od čtyř do osmi hodin večerních konat volná hra. Je to skvělá příležitost si zahrát s kamarády, ale zároveň i s výkonnostními hráči. Je čistě na vás, jak volnou hru pojmete. Po hře i během ní můžete posedět s pivkem u táboráku, něco si ugrilovat a celkově si užít příjemný večer. V plánu jsou i jednodenní beachové kempy pro všechny možné věkové i výkonnostní kategorie.   


Úterní volná hra: každé úterý od 3.5. do 27.8.  

Beach kempy: 7.5., 25.5.   

Všechny termíny kempů a volných her a více info najdete na www.beachservice.cz/akce/kempy  


Ale nyní k tomu nejdůležitějšímu. Všemi oblíbené příměstské tábory! Od začátku července do konce srpna pro vás máme připravených neuvěřitelných devět termínů, s tím že každý termín je pro všechny mládežnické kategorie od šesti do dvaceti dvou let. Krása příměstských kempů v Nedvězí je ta, že mezi tím, co budete pilovat své beachové a fyzické dovednosti, můžete dobít energii ve stínu stromů za doprovodu šumění vodní říčky tekoucí hned vedle areálu. Pitný režim, svačiny a oběd jsou zajištěny, takže nic nebrání nerušené relaxaci sportem a přírodou. 

 

Termíny příměstských táborů v Nedvězí: 4.-8.7., 11.-15.7., 18.-22.7., 25.-29.7., 1.-5.8., 8.-12.8., 15.-19.8., 22.-26.8. a 29.-39.8.   

Všechny termíny příměstských táborů a více info najdete na www.beachservice.cz/akce/primestske-tabory  

Další akce určitě budou následovat!  


Spuštěny byly i rezervace jak jednorázové, tak dlouhodobé. V případě zájmu o dlouhodobou rezervaci tenisu nebo beache nás kontaktujte na mailové adrese praha@beachservice.cz nebo na telefonním čísle +420723849825.  


Tak na viděnou v Nedvězí! 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy