Beach Service už trénuje pouze on-line

Beach Service už trénuje pouze on-line

Tereza Příhodová - neděle, 25. října 2020

Aktuality

A už je to tady, druhá vlna Coviďáka. To pro nás znamená žádný písek, žádné setkávání s kamarády a žádný beach volejbal. Asi jsme to všichni čekali, jen jsme si nebyli jistí, kdy přesně to přijde.

Ze začátku to vypadalo, že situace profesionální sporty skoro neovlivní, ale to se poměrně rychle změnilo. Po vyhlášce o zákazu shromažďování více než 6 lidí jsme začali tréninky provozovat venku po skupinkách o 5 hráčích + 1 trenér a věnovali jsme se převážně fyzické kondici. Spousta z nás byla ráda, že se může stále hýbat, a také ocenila změnu tréninků. Bohužel nám to moc dlouho nevydrželo. Už po týdnu jsme museli přejít na on-line tréninky.

Teď jsme o něco zkušenější, co se týče distančního trénování, a proto se naši hráči mohou pravidelně připojovat on-line a dát si pořádně do těla i doma. Tréninky máme rozdělené podle měst, ve kterých sídlíme, takže i pražští si mohou vyzkoušet, jakou formou probíhají tréninky v Plzni, Pardubicích, Benešově a Českých Budějovicích.

On-line tréninky probíhají každý den:

            - od 16:00 do 17:00 pro děti

            - od 17:00 do 18:00 pro dospělé a mládež

A jak takový „distanční” beach volejbal probíhá?

Trénink většinou spočívá v posilování s vlastní vahou, protože toho se může zúčastnit z domova každý a není potřeba žádných složitých pomůcek. Stačí vám nějaká podložka a případně pití. Základem je kruhový trénink, ale věnujeme se i koordinačním cvičením. S výkonnostními hráči rozebíráme zápasy anebo zkoušíme úplné novinky jako například žonglování s Bety Ročkovou.

Pokud nemáte nápady a chcete být aktivní, můžete se tedy připojit k nám přes odkaz https://meet.jit.si/beachservice. Zároveň bychom vás chtěli pozvat na Zoom, kde bude už příští týden 30.10.2020 možnost, zúčastnit se hodiny Pilates s naším Jeremie Perroud. Konkrétní odkaz ještě zveřejníme. I v dalších týdnech plánujeme distanční trénování obohatit o další hosty, tak se neváhejte připojit.

Ještě mám pro vás poslední věc, a to aplikaci STRAVA, kterou si můžete bezplatně stáhnout, zaregistrovat se, začít sledovat náš profil Beach Service a zapojit se s námi do různých “bs challenges,” které pro vás připravujeme.

Tak hlavně hodně sil, zdraví a uvidíme se třeba on-line!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy