Markéta s Bárou královnami evropského beache

Markéta s Bárou královnami evropského beache

Magdalena Dostálová - středa, 7. listopadu 2018

Aktuality

Evropský volejbalový gala večer: CEV oceňoval letošní evropské volejbalové hvězdy. Při korunování nechyběly ani Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová. Kdo další zářil na pódiu?

V pátek 2. listopadu se v Budapešti sešli letošní nejúspěšnější volejbalisté. Ocenění jako každý rok přebírali hráči, trenéři a týmy jak šestkového volejbalu, tak i beach volejbalu.

Královnami QUEENS OF THE BEACH 2018 se zaslouženě po velmi zdařené sezoně staly naše beachvolejbalistky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová. „Tuto milou cenu bereme jako pochvalu a uznání práce celého našeho týmu a zároveň je to pro nás veliká motivace i závazek do budoucna,“ okomentovaly ocenění holky na svém Facebooku. Video přímo z předávání cen můžete shlédnout zde.

Není překvapením, že králi pláže KINGS OF THE BEACH 2018 jsou Norové Anders Berntsen Mol a Christian Sandlie Sørum. Tito dva mladíci ukázali beachvolejbalovému světu, co jsou zač. Z letošní sezony mají dvě výhry z pětihvězdičkových FIVB turnajů (Gstaad a Vídeň) a také vítězství na World Tour Finals v Hamburku, čímž si zajistili prvenství ve světovém žebříčku FIVB.

Zvláštní ocenění za vynikající úspěchy ve věkově omezené kategorii získali Denis Shekunov a Dmitrii Veretiuk z Ruska. Ve věku 17 a 16 let zvítězili na Mistrovství Evropy do 20 let a na Mistrovství světa do 19 let, z Mistrovství Evropy do 18 let mají bronz.

Nejlepším volejbalistou roku je Bartosz Kurek z Polska a nejlepší volejbalistkou roku je Tijana Bošković ze Srbska. Další cena CEV událost roku byla udělena pořadatelům premiérového Mistrovství Evropy ve snow volejbale, které se konalo v Rakousku.

Samozřejmě, že všem sportovcům patří uznání za jejich dosažené úspěchy. Hrají však i velikou roli při rozvíjení volejbalu na všech úrovních a zejména jsou inspirací pro mladší generace.


Foto: CEV

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy