Tým Beach Service obhájil titul klubového mistra České republiky

Tým Beach Service obhájil titul klubového mistra České republiky

Magdalena Dostálová - úterý, 28. srpna 2018

Úspěchy hráčů našeho klubu

Beach Service přesně po roce opět zaznamenává veliký úspěch – znovu se stal nejlepším beachvolejbalovým klubem v republice. Na Ládví proběhl o víkendu 25.-26.8.2018 druhý ročník mistrovství České republiky klubů. Vítězný tým Beach Service A se ve finále utkal s pražským klubem Hamr a třetí místo obsadil Beachklub Praha Strahov. Letošního mistrovství se zúčastnilo osm beachvolejbalových klubů, přičemž Beach Service sestavil týmy hned dva: Beach Service A, Beach Service B.

Herní systém se shodoval s loňským šampionátem. Jeden klubový tým byl sestaven ze čtyř dvojic: dvou ženských, dvou mužských. V případě nerozhodného stavu zápasů (2:2) mezi dvěma kluby se sestavil ještě tým pátý, ze smíšené dvojice, který poté o vzájemném skóre klubů rozhodoval. Turnaj se tak opět nesl ve svém výjimečném duchu v tom smyslu, že dvojice nesoutěžily samy za sebe, nýbrž za celý klubový tým.

Osm klubů se rozdělilo do dvou skupin po čtyřech. Ve skupině B se utkal Beach Service A i Beach Service B s kluby Vavřinec Kladno a Hamr.

Za Beach Service A nastoupily dvojice Jan Dumek/Václav Berčík, Robert Kufa/Julius Höfer, Karolína Řeháčková/Barbora Adamčíková a Tanja Diechtler/Bianca Zass.

Za Beach Service B hráli Martin Pihera/Ondřej Rédl, Jan Beran/Jiří Dostál, Klára Pecháčková/Alena Pecháčková a Tereza Příhodová/Anita Hájková.

Tým Beach Service A po postupu ze skupiny porazil 3:1 v semifinále klub Strahov. Nejen že se ve finále opět potkaly týmy Beach Service a Hamr, ale obdobně probíhal i jeho vývoj. Vítězství rozhodoval až pátý zápas, kam nastoupily dvojice Kája Řeháčková/Bobb Kufa a za Hamr Šárka Nakládalová/David Kufa. Nervy drásající utkání se protáhlo až do třetího setu, ve kterém Kája s Bobbem zvítězili až za neuvěřitelného skóre 25:23.

U žádného zápasu nechyběli věrní fanoušci, ať už z řad rodin, přátel, hráčů či hráček nebo jiných příznivců Beach Service. U hráčů zase bojovnost, týmová spolupráce a vzájemná podpora. Děkujeme!

Napsali o nás:

Český volejbalový svaz

sport.idnes.cz

isport.blesk.cz

Beachklub Ládví

Foto: Václav Kohelka

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy