Zatrénuj si s Beach Service zdarma 10. září na pražské Gutovce

Zatrénuj si s Beach Service zdarma 10. září na pražské Gutovce

Kristýna Marková - pátek, 26. srpna 2016

Aktuality

Společně s Bobbem Kufou, Honzou Dumkem a Martinem Piherou hledáme nové zájemce o plážový volejbal. Přijď a vyzkoušej si třífázový trénink. S top hráči českého beach volejbalu tě trenéři Beach Service provedou základními údery a herními systémy.

Kemp je určen pro kohokoliv od sedmi do osmnácti let. Začínáme v 10:00. Na místě budeš rozdělen do skupiny dle tvého věku a herních zkušeností. Každé skupině bude přidělen trenér, který se ti bude věnovat po celý den.

Nejprve si vyzkoušíš profesionální rozcvičku. Následně se děti do 10 let budou věnovat různým soutěžím, hrám, házení a chytání. Zájemci starší deseti let se seznámí se základy plážového volejbalu a herními systémy. 

Beach volejbal je úžasný komplexní sport, díky kterému bude tvé tělo zdravé a ve formě. Je to sport, kde nepotřebuješ žádné vybavení. Hrát můžeš začít v jakémkoliv věku i v jakémkoliv ročním období, trénujeme po celý rok. Dorazte sami nebo s kamarády.

Pokud jsi s námi ještě nikdy netrénoval, přihlaš se na kemp na tomto odkazu a máš to zadarmo. Zaujal tě plážák na olympiádě? Neváhej a přijď si ho vyzkoušet. Nemusíš mít žádné předchozí zkušenosti ani nemusíš být vysoký. Mistr světa a olympijský vítěz Bruno Schmidt měří pouhých 185 cm.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy