Sobota 6.2., 3 kategorie, 24 párů

Sobota 6.2., 3 kategorie, 24 párů

Kristýna Marková - úterý, 9. února 2016

Turnaje

V sobotu jsme v benešovském S-centru organizovali rovnou tři kategorie. V jedné hale se nám sešli hráči ve věkovém rozpětí 7-50 let. Beach Service Tour tak uzavřela další kolo a níže si můžete přečíst, jak dopadlo.

Lehce po deváté odstartovaly první zápasy druhé ligy mužů, žen a mini beache do 10 let. Nejmladší kategorie se zúčastnilo pět párů. Utkali se mezi sebou pražští a benešovští pískomilové a změřili po delší době své síly. Vítězkou mini beache se stala Vanda Jindáčková, která si ve stejný den poprvé vyzkoušela také kategorii žen. Později jsme zjistili, že vítězka měla v sobotu i svátek, takže alespoň zpětně přejeme vše nejlepší!  

Kategorie mužů se zúčastnilo sedm párů. Začínalo se tak ve dvou skupinách po třech a po čtyřech. Následovaly zápasy v osmičkovém pavouku, takže všichni dostali ještě jednu šanci vylepšit si umístění. Vítězi tohoto kola Beach Service Tour se stali Venca Koch s Kubou Skryjou, kteří ve finále porazili Ondru Rédla s Jirkou Novákem.  

Ženské kategorie se zúčastnilo dvanáct dvojic, které byly dle nasazení rozděleny do čtyř skupin po třech. První dvě dvojice ze skupiny se probojovaly do osmičkového pavouka o první místo. Třetí ze skupin mezi sebou hrály o místo deváté. Vítězkami se staly Nikol Součková s Kristinou Viterovou, které ve finále porazily Anitu Hájkovou s Lucií Souralovou. Anita s Luckou odvedly po celý turnaj velmi vyrovnaný výkon a až do finále nedaly jediné dvojici šanci. Je tedy načase, aby naše mladé hráčky vyzkoušely první ligu. Dobrá práce, holky, jen tak dál! Musíme velmi vyzdvihnout i bronzovou příčku, kterou opanovali pardubičtí talenti Jirka Dostál s Bety Ročkovou. Ačkoliv jsou to teprve dvanáctiletí hráči, ovládli kategorii dospělých s naprostým přehledem a nadšením pro hru. Jejich nasazení, schopnost vzájemně si pomoc a ještě si u toho stihnout užít i zábavu, může být příkladem nejen pro začínající hráče, ale pro nás všechny.  

Vítězové si odnesli ceny od našich partnerů Hiko, Big Shock!, Stample, kterým tímto moc děkujeme.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy