Turnaje za vánice i oblevy hostilo Scentrum v Benešově u Prahy

Turnaje za vánice i oblevy hostilo Scentrum v Benešově u Prahy

Kristýna Marková - pondělí, 25. ledna 2016

Turnaje

Mráz, sněhová vánice ani nedělní oteplení nás neodradilo od toho strávit další víkend na písku. Přečtěte si krátký report o tom, jak turnaje probíhaly a jak se komu dařilo. Beach Service Tour uzavírá první čtvrtletí fungování a blíží se tak vyhlášení vítězů žebříčku jednotlivých kategorií!

Sobota, 23.1.2016

V sobotu se v benešovské hale sjelo 15 párů nejen z okolí Benešova, ale i z Prahy nebo Plzně. Mužská kategorie, která byla početně slabší, si zahrála systémem každý s každým. Všechny mužské páry tak čekalo pět plnohodnotných zápasů. Do vítězného konce to dotáhlo rodinné duo z Benešova Petr a Lukáš Uhrovi. Stříbrnou pozici obsadili Petr Tlustý s Honzou Mikulášem, který za námi dojel až z Plzně. Bronzovou příčku vybojovali Andrej Takáč s Martinem Voldřichem.

Ženská kategorie byla početně silnější. Zahrát si přišlo devět párů. Ženy tak byly rozděleny do dvou skupin po čtyřech a po pěti párech. První ze skupiny postoupili rovnou do semifinále. Dvojky a trojky se ještě utkaly v předkole. Vítězkami této kategorie se staly holky z Benešova Monča Slabá se Stáňou Kolářovou, které ve finále porazily Míšu Voldřichovou s Kristinou Viterovou. Bronzová příčka byla jasná až po tie-breaku, kdy za nejtěsnějšího stavu vyhrála nad Anet Bařinovou s Ančou Kotrášovou Kristýna Marková s Kačkou Pánkovou.

Neděle, 24.1.2016

V poměrně o dost teplejší neděli jsme kolem půl desáté zahájili první zápasy prvoligových mixů. Dalšího kola Beach Service Tour se zúčastnilo devět párů. Hrálo se tak stejným systémem jako u sobotní kategorie žen. Turnaj však neskončil pro všechny účastníky šťastně. Křeče střídala zranění či nevolnosti. Zdravé polovičky si však chtěly zahrát a tak se střídali parťáci o sto šest. Velikou posilou úrovně byla návštěva z Příbrami. Doufáme, že se všem příbramským u nás líbilo a zase někdy si s námi přijedou změřit své síly.

Vítězi dalšího kola Beach Service Tour se stali po famózním výkonu Bára Falcmanová s Ondrou Rédlem, kteří ve finále porazili Janu Rosenbaumovou s Petrem Holečkem. Třetí místo vybojovali v tie-breaku Kačka Průchová s Michalem Palasem nad další příbramskou dvojicí Sylvií Urešovou a Petrem Kvapilem. Vítězové si odnesli ceny od parnterů Stample, Hiko a Big Shock!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy