Vítěz kinga v sobotu nepřekvapil, zato vítěz prince ano!

Vítěz kinga v sobotu nepřekvapil, zato vítěz prince ano!

Petr Tlustý - úterý, 1. září 2015

Aktuality

Letošní Klubový den v Pardubicích, který se odehrál 29. srpna, nám přál jak herně, tak počasím a hráčskou atmosférou.

Herní zastoupení bylo letos více než uspokojivé. V mužské kategorii se zúčastnilo 20 mužů, kteří bojovali o titul Kinga beach volejbalu, zatímco o titul Queen beach volejbalu hrálo 18 žen. Zároveň probíhal také dětský turnaj v přehazované a mini beachi, které se účastnilo 7 dětí.

Už od ranních hodin nám přálo krásné plážové počasí, které přispělo ke skvělé náladě všech zúčastněných. Hra započala po 9. hodině na všech čtyřech venkovních kurtech, kde se bojovalo v základních skupinách. 

V průběhu dne se grilovalo a bylo k mání spousty jídla a pití. Takže ti, co nehráli, mohli sledovat výkony ostatních a u toho se opalovat a spokojeně hodovat. Celý den byl završen finálovými souboji ve všech třech kategoriích.

Titul Kinga získal opět, nyní po druhé v řadě, Endy Takáč, na 2. místě se umístil Ondřej Šotola a na bronzovém stupni stanul Jarda Pešťák. Na bramborovém místě skončil Miloš Takáč.

V ženské kategorii excelovala Dana Zvárová, která si také vybojovala titul Queen beach volejbalu. Na krásném stříbrném místě se umístila Magdalena Podrazilová a za ní skončila na 3. místě Markéta Nedbálková. Čtvrtou finalistkou se stala Katka Průchová. 

V dětské přehazované překvapivě zvítězil Mikuláš Plšek, nejmladší účastník turnaje hrající mini beach, druhé místo si vydřel Ota Strnad a na bronzové příčce se umístil Tomáš Livora. Bramborou medaili v této kategorii vybojoval Jiří Dostál.

Celý den proběhl ve vstřícné a družné náladě a věříme tomu, že všichni zúčastnění si klubový den dosyta užili. A to jak herně, tak kulinářsky.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy