Přijďte zafandit nejlepším českým hráčům! Mistrovství ČR je tady

Přijďte zafandit nejlepším českým hráčům! Mistrovství ČR je tady

Petra Šarešová - čtvrtek, 27. srpna 2015

Beach volejbal v ČR

Sportovní areál Hamr Záběhlice i kurt na parkovišti Centra Černý Most budou svědky vyvrcholení letošní beachvolejbalové sezóny. Během nadcházejícího víkendu se zde uskuteční UNIQA Mistrovství České republiky. Všichni milovníci plážového volejbalu jsou srdečně zváni!

Mistrovství se zúčastní 16 nejlepších mužských a 16 ženských týmů. Chybět nebudou ani dvojice, které se vydali na grand slam v polském Olštýnu a které již vypadly v kvalifikaci - Bobb Kufa s Honzou Dumkem, Jan Hadrava s Přemyslem Kubalou. Barbora Hermannová s Markétou Slukovou se MČR nakonec nezúčastní.

Páteční a sobotní program se odehraje v areálu Hamr Záběhlice. Semifinálová a finálová nedělní utkání se přesunou na parkoviště Centra Černý Most, kde jen pro tuto příležitost vyroste beachvolejbalové hřiště. Finále žen je naplánováno na 18:30, muži by měli nastoupit k boji o zlato o hodinu později.

Pokud chcete sledovat výsledky online:

Jestli se do Prahy nedostanete, nezoufejte! Finálové zápasy obou kategorií bude živě přenášet Česká televize.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy