Na Vítkově už i s umělým venkovním osvětlením

Na Vítkově už i s umělým venkovním osvětlením

Andrej Takáč - neděle, 16. srpna 2015

Blog

Nově si můžete rezervovat v Praze na Žižkově kurt i v pozdních večerních hodinách. Umělé osvětlení je na kurtech zprovozněno.

I my se přidáváme mezi areály, které umožňují svým klientům hrát na kurtech i po setmění. Co je ale zajímavější – náš areál není limitován pro hluk provozní dobou, ačkoli funguje v centru. Jsme tak šikovně situováni a navíc odstíněni přírodou, že není nikdo, koho bychom po dvacáté druhé hodině večerní v okolí rušili. V případě, že by měl někdo zájem o pořádání nočních akcí, ať už soukromých, turnajových, nebo jakýkoli jiných, jsme schopni vše zařídit. Naše recepce by samozřejmě byla také celou dobu k dispozici.

V blízké době tedy rovněž plánujeme zavést večerní až noční turnaje v plážovém volejbalu nebo jiných beach sportech. Jen ještě vymýšlíme různé varianty, abychom zas přišli s něčím novým a neotřelým. Ideální by bylo, kdyby se nám víkendové turnaje rozjely do té míry, že bychom museli pořádat například páteční kvalifikace, ale vzhledem k množství dalších areálů v Praze, toto nejspíš zůstane naším snem.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy