Mezinárodní turnaj MEZVA pro střední Evropu tentokrát v Brně

Mezinárodní turnaj MEZVA pro střední Evropu tentokrát v Brně

Jiří Mazgaj - neděle, 9. srpna 2015

Beach volejbal v ČR

O minulém víkendu 1. a 2. srpna se v Brně na Sokolském koupališti odehrál největší mezinárodní turnaj v beach volejbalu mládeže do 18 a 20 let.

Akce se zúčastnilo téměř 40 párů dívek a chlapců ze sedmi zemí Evropy. Česká republika na tomto turnaji rozhodně zazářila! Podařilo se nám získat celkem čtyři medaile, z toho jednu zlatou. Naši svěřenci to ale neměli vůbec jednoduché, museli čelit borcům z Izraele, Rakouska, Slovenska, Slovinska, Maďarska a Chorvatska.

Kategorii žen do 20 let opanovala zlatá česká dvojice Natálie Honzovičová/Tereza Pluhařová. Tato dvojice každého soupeře nekompromisně porazila ve dvou setech, jen s rakouskou stříbrnou dvojicí Radl Julia/Gesslbauer Mona svedla vítězný boj o třech setech.

Mezi chlapci do 18 let se na třetím místě umístil pár Daniel Sedlák/David Pavlovský. V kategorii mužů do 20 let obdrželi stříbrnou medaili pánové Jan Kasan/Jakub Dvořák a ve stejné kategorii se ještě představili Jakub Gála  s Tadeášem Tezzelem, kteří se umístili na bronzové příčce. 

Turnaj byl dobře organizovaný, za což můžeme poděkovat i Jihomoravskému kraji a městu Brnu, které tento pohár významně podporovalo. Dokazuje to i návštěva primátora Petra Vokřála a samotného prezidenta MEVZA pana Karla Hanzla, který byl s turnajem nadmíru spokojen.

Zdroje: www.cvf.cz

Foto: FB ČVS

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy