Trénování plážového volejbalu s Beach Servicem na Žižkově

Trénování plážového volejbalu s Beach Servicem na Žižkově

Andrej Takáč - úterý, 24. února 2015

Tréninky plážového volejbalu

Endy Takáč se na jeden den v týdnu vrací k trénování. Zakládá ve spolupráci s dalším otrlým trenérem Jardou Pešťákem dvě tréninkové skupiny pro hráče, kteří mohou trénovat jen ve večerních hodinách. Jedná se o jednu mužskou a jednu ženskou skupinu.  

Tréninky budou probíhat v pondělí večer v hodinách od 18:00 – 19:00 a od 20:00 – 21:00 s Endym. Jarda si svůj druhý tréninkový čas v daném týdnu teprve určí. Tréninky jsou určeny pro pokročilejší hráče, kteří mají chuť své dovednosti nabyté v trénincích, předvádět na víkendových akcích, kterých Praha nabízí stále více.

Beach Service spustí na Vítkově i další tréninky a kempy pro další herní a technické úrovně hráčů beach volejbalu, o všem Vás budeme postupně informovat. Výjimkou nebudou ani tréninky pro naše nejmenší - pro děti do 12 let.

Všichni, kdo máte o tréninky s Jardou a Endym zájem, nám pište na email uvedený v kontaktech nebo volejte na telefonní číslo uvedené u areálu Praha Vítkov. Kapacita skupin je početně omezena, takže zbytečně neváhejte.
Budeme se těšit na viděnou na tréninku.


Zdraví Váš Beachservice.cz

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy