Od dubna rozšíří Beach Service působení o vlastní areál v Praze!

Od dubna rozšíří Beach Service působení o vlastní areál v Praze!

Kristýna Marková - pondělí, 23. února 2015

Areály

Je to tu! Areál na plážový sport v Praze budeme provozovat i my. Počínaje tímto jsme dnes spustili prodej beachvolejbalových kurtů na Žižkově. Permanentku možno zajistit na celou letní sezonu už nyní. Rezervace kurtů se rychle plní, tak moc dlouho nečekejte. Zájemci, neváhejte se ozvat na email info@beachservice.cz nebo na telefoním čísle +420733129473.

Na Vítkově v ulici Koněvova 19, jen dvě zastávky autobusem z metra Florenc na stanici Tachovské náměstí. Vystoupíte z autobusu, přejdete ulici a v rámci rozcvičky šplháte pár desítek metrů do vítkovského kopce. Jste na místě, v nově budovaném areálu pro plážové sporty.

Léto spouštíme podle zájmu a dalších okolností se třemi až pěti plnohodnotnými kurty koncem dubna. Samozřejmostí jsou rekonstruované šatny a recepce přímo v areálu hned u kurtů. Můžete se těšit, i přesto že je areál relativně v obydlené oblasti blízko centra, na opravdu krásné poklidné prostředí na zalesněném kopci. Čeká vás i krásná vyhlídka na část Prahy a příjemná atmosféra Vítkova.

V současné době toho ještě není mnoho hotovo, ale už nyní můžete v přiložených fotkách vidět, jak si představujeme, že areál bude vypadat. My se už mohutně připravujeme na pořádání víkendových akcí, které jsou naší specializací. Očekávejte velké opening akce, které by měly pomoct areál uvést ve známost.

Od 11. května, po té, co se vrátíme z Itálie, v areálu začínají zároveň probíhat i první řízené tréninky pod velmi zkušenými trenéry v čele s Milošem Takáčem, Endym Takáčem a Jardou Pešťákem.

Naši členové se mohou těšit na pravidelnou pondělí večerní hru v rámci členství od 16:00 do 22:00h.

Těšíme se na vás!

Váš Beach Service

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy