Lednové kolo pražského poháru v mini beachi

Lednové kolo pražského poháru v mini beachi

Petra Šebková - pondělí, 26. ledna 2015

Dětské turnaje

Další kolo Pražského poháru v mini beachi se odehrálo 17.1.2015, tentokrát v areálu Kapitol. Jak se našim nejmladším dařilo?

Opět se odehrály kategorie do 10-ti a do 13-ti let. Velká pochvala patří starší skupině, kde hráči zvládli sami sobě pískat sety bez jakékoliv pomoci. Dvojice zde byly rozděleny do dvou skupin, a poté byly zařazeny do pavouka o konečné umístění. 3. místo obhájily Terka Zápotocká s Anitou Hájkovou, 2. místo patří Ondřeji Šoupovi a Filipu Šantarůčkovi, a 1. místo vybojovali Ondřej Heřman s Martinem Hájkem. V mladší skupině do 10-ti let bylo překvapivé třetí místo, které vybojovala Anna Havlínová. Anička neměla bohužel žádného parťáka, a tak každý zápas hrála s jiným hráčem. 2. místo vybojoval Norber Dostál se spoluhráčkou Julií Říhovou, a na 1. místě se umístila Markéta Příhodová s Johankou Slabihoudovou. Všem umístěným moc gratulujeme. Příště se uvidíme v areálu Gutovka a to 14.2.2015, těšíme se na Vás.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy